Krakk

Møbler

Serieproduserte møbler er dessverre ofte laget av dårlige materialer som spon og MDF, med skruer i sammenføyningene. Er du opptatt av kvalitet og ønsker unike spesialtilpassede møbler, burde du ta kontakt med en møbelsnekker – for eksempel oss!

Se eksempler på møbler her

Kjøkkeninnredning på Langhus

Innredninger

Vi lager alle typer innredninger etter mål – kjøkkeninnredning, baderomsinnredning, plassbygde bokhyller, stereobenker, hyllesystemer og plassbygde senger. Vi har laget utallige innredninger med sinkede skuffer og smarte løsninger. Hos oss jobber vi med kvalitetsmaterialer, og innredningene varer derfor livet ut. Hvis du ønsker fornyelse er det bare å skifte ut frontene! Det er mye mer miljøvennlig enn å kaste ut alt og bygge nytt.

Se eksempler på innredninger

Spesialtilpassede skuffer under trapp

Smarte løsninger

Har du en skråvegg der ingenting passer ordentlig? Eller en gammel leilighet full av skjeve vinkler? Vi tar mål og skreddersyr innredninger, slik at plassen blir utnyttet maksimalt! Det gir også et mye bedre visuelt uttrykk og ser mindre rotete ut. Fortell hva behovet ditt er, så hjelper vi deg med tips og idéer om smarte løsninger.

Se eksempler på smarte løsninger